1. Boss

  Boss, një nga brandet më të njohur të Nestle Ice cream. Lexo të plotë
 2. Magnum

  Magnum eshte brandi rinor i modes per te gjithe ata qe kerkojne eksperienca te reja Gjithmone afer te rinjve, te jep momente te pabesueshme te eksplorimit permes nje udhetimi te lezetshem. Cdo kaush Magnum premton kenaqesi ! Lexo të plotë
 3. Nirvana

  Akullore e cilësisë Premium. Gjendet në dy paketime: Familar dhe në kupa të vogla. Këtë vit vjen me një shije të re me Cream Brule. Lexo të plotë
 4. Nesquik

  Akullore me qumësht dhe vanilje. Akullorja e preferuar e fëmijve nën brandin e famshëm NESQUIK. Lexo të plotë
 5. Maxibon

  Sa herë që shijon një akullore Maxibon, gjithmonë e mendon se nga cila anë të fillosh, edhe pse në fund do të ngelet e njëjta shije e mrekullueshme. Lexo të plotë
 6. Aloma

  Akulloret familjare Aloma vijnë për të gjithë konsumatorët me variante tepër të veçanta për çdo shije. Lexo të plotë
 7. Kit Kat

  Akullore nën emrin e brandit të njohur Kit Kat. Gjendet në dy shije: Vanilje dhe çokollatë. Lexo të plotë
 8. Produktet Ardo

  Perime të ngrira Ardo, të një cilësie të lartë. Kjo kompani sot është një nga prodhuesit më të rëndësishëm në Europë dhe është e pranishme në tregun shqiptar me gamën e saj të produkteve si perime ashtu dhe fruta të përgatitura. Lexo të plotë
 9. Produktet LambWeston

  Kjo kompani vjen në tregun shqiptar me produkte dhe nën produkte të patates, të dizenjuara kryesisht për tregun Horeca por gjithashtu dhe për familjet. Lexo të plotë
 10. Akullore Pirulo

  Akullore e re për fëmijë, në formë banane. Zhvishet si banane, ku hahet dhe lëkura e saj. Lexo të plotë
 11. Cipiripi

  Akullore e mbushur me krem vanilje, Cokollate dhe lajthi, me vlera te larta ushqyese per femijet. Lexo të plotë
 12. La Cremeria

  Akullore e cilësisë superiore. Vjen për ju në dy paketime: familjare dhe në kupa të vogla. Lexo të plotë
 13. La Cremeria

  Akullore e cilësisë superiore. Vjen për ju në dy paketime: familjare dhe në kupa të vogla. Lexo të plotë
Pizzeti
Nescafe Azera


Agna Group Channel

Share
Lajmet e fundit
04/11/2019
Shorteu "Fito me Spring"
Nga 20 dhurata çdo javë! Më shumë

Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact