1. Jose Cuervo

  Që prej vitit 1795, Jose Cuervo është një prej tequilave më cilësore të prodhuara. Lexo të plotë
 2. Remy Martin V.S.O.P

  Remy Martin V.S.O.P Mature Cask Finish është i përbërë nga pije alkoolike të bëra nga frutat që vijnë ekskluzivisht nga vreshtat më të kërkuara të konjakut: Grade Champagne dhe Petite Champagne. Lexo të plotë
 3. COINTREAU

  Cointreau, Lesprit dOrange – është liker klasik portokalli i përzier me portokall jeshil të hidhur nga Karaibet dhe me varietete të ëmbëla Mesdhetare. Trashëgimia dhe prezenca në pothuajse çdo bar në botë e bën Cointreau një nga pijet më të famshme. Lexo të plotë
 4. Passoã

  Passoã Passion Fruits është një pije e shijshme me pak alkool e përbërë nga lëng frutash. Një liker origjinal me personalitet të plotë – argëtues, ekzotik, i pasionuar dhe sensual. Lexo të plotë
 5. Metaxa

  Metaxa është një pije Greke, krijuar nga Spyros Metaxa në vitin 1888. Metaxa vjen si rezultat i verërave të distiluara, verërave Muskat dhe një përzierje sekrete prej bimë Mediterane dhe petale trëndafilash. Ajo eksportohet në më shumë se 65 vende dhe ishte likeri i pare që është konsumuar. Lexo të plotë
Glina
Amstel


Shared
Lajmet e fundit
Agna Group Channel


Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact