1. Fructal

  Fructal është një kompani e mirënjohur në Slloveni, me traditë të gjatë në prodhimin e lëngjeve të frutave që prej vitit 1945. Fructal ofron për ju një gamë të gjerë produktesh me cilësi të lartë, për të gjitha shijet. Lexo të plotë
 2. Nectar Family

  Kompania Nectar u themelua në vitin 1998 si biznes familjar në Sërbi. Pas 15 vjetësh suksesi në biznes, Nectar ka fituar pozicion lider në prodhimin dhe përpunimin e lëngjeve të frutave dhe nektareve. Tani vjen edhe në tregun shqiptar për të përmbushur shijet tuaja. Lexo të plotë
 3. Fructal Nectar

  Fructal sjell në treg edhe lëngjet e frutave Fructal Nectar të cilat kanë një kombinim unik të cilësisë dhe çmimit, plus vlerën e shtuar prej prezencës së vitaminës C. Lexo të plotë
 4. Fructal Solo Frutto

  Gama e lëngjeve të frutave Fructal sjell për konsumatorin Shqiptar produktet SOLO FRUTTO. Lëngje frutash me një cilësi të lartë për shijet tuaja. Lexo të plotë
 5. IVI GO!

  Lëngjet e preferuara të fëmijëve dhe prindërve! Plot me vitamina ato ju ofrojnë fëmijëve energjinë e nevojshme ditore dhe argëtim. Lexo të plotë
Glina
Amstel


Shared
Lajmet e fundit
Agna Group Channel


Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact