1. Shark

    Çliro energjinë brenda teje "SHARK" njihet në të gjithë botën si e vetmja pije energjike që përmban kafeinë natyrale nga Guarana. Stimulon sistemin nervor duke rritur përqendrimin. Lexo të plotë
  2. Dragon Heart

    JETO NE MAKSIMUM! DRAGON HEART pija më e re energjike me një cilësi premium në kategorinë e saj. Ju ndihmon të largoni lodhjen dhe rrit përqëndrimin për të pasur një ditë sa më energjike të jetuar në maksimum. Lexo të plotë
Glina
Amstel


Shared
Lajmet e fundit
Agna Group Channel


Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact