1. Pepsi

  Pija freskuese e njohur në të gjithë botën, që ofron shije dhe freski të mrekullueshme. http://www.pepsi.com Gjithashtu, vizitoni faqen tonë në Facebook: Pepsi Albania Lexo të plotë
 2. Pepsi Max

  Pepsi Max ofron të njëjtën shije të Pepsit, por pa sheqer, prandaj gjithçka që ju merrni është “Shije Maximale, Zero Sheqer”. Lexo të plotë
 3. Pepsi Twist

  Një gërshetim në shije, Pepsi me Limon! Pepsi Twist kombinon shijen e Pepsit me shijen e lehtë të lëngut të vërtetë të limonit. Është një eksperiencë freskuese për ata që gjithmonë kërkojnë diçka ndyshe. Gjithashtu mund të na vizitoni dhe në faqen tonë në facebook: Pepsi Albania Lexo të plotë
 4. Lipton Ice Tea

  Lipton Ice Tea të jep freski të mrekullueshme. Shijo Lipton Ice Tea dhe do të ndihesh mirë sot, nesër dhe gjithmonë. Lipton Ice Tea është i vetmi çaj që bëhet nga gjethe natyrale çaji, nuk ka ngjyrues apo konservues dhe përmban antioksidantë. Gjithashtu mund të na vizitoni dhe në adresën tonë në facebook: Lipton Ice Tea -Albania Lexo të plotë
 5. 7 Up

  Pija freskuese origjinale me limon dhe lime. Përzierja e shijes natyrale limon dhe lime me fluskat e vogla të gazuara në një kanaçe apo shishe 7UP, ju jep gjithmonë freski të mrekullueshme. 7UP nuk përmban asnjë ngjyrues, konservues dhe as kafeinë. 7UP është një alternativë freskuese e gazuar për të gjithë familjen. Lexo të plotë
 6. Ivi Portokall i pagazuar dhe Ivi Pjeshke

  IVI ofron freski absolute dhe të nxit të veprosh natyrshëm. Me shijen e freskët ai e mbush çdo gllënjkë me kënaqësi. Shijo çdo moment natyral me shijen e këndshme dhe unike të IVI! IVI përmban 20% lëng portokalli, shije natyrale dhe absolutisht asnjë ngjyrues artificial. Sillu natyrshëm me IVI! Lexo të plotë
 7. Ivi Portokall

  IVI ofron freski absolute dhe të nxit të veprosh natyrshëm. Me shijen e freskët ai e mbush çdo gllënjkë me kënaqësi. Shijo çdo moment natyral me shijen e këndshme dhe unike të IVI! IVI përmban 20% lëng portokalli, shije natyrale dhe absolutisht asnjë ngjyrues artificial. Sillu natyrshëm me IVI! Lexo të plotë
 8. Ivi Riccoco

  IVI ofron freski absolute dhe të nxit të veprosh natyrshëm. Me shijen e freskët ai e mbush çdo gllënjkë me kënaqësi. Shijo çdo moment natyral me shijen e këndshme dhe unike të IVI! IVI përmban 20% lëng portokalli, shije natyrale dhe absolutisht asnjë ngjyrues artificial. Sillu natyrshëm me IVI! Lexo të plotë
 9. Ivi Lemon

  IVI ofron freski absolute dhe të nxit të veprosh natyrshëm. Me shijen e freskët ai e mbush çdo gllënjkë me kënaqësi. Shijo çdo moment natyral me shijen e këndshme dhe unike të IVI! IVI përmban 20% lëng portokalli, shije natyrale dhe absolutisht asnjë ngjyrues artificial. Sillu natyrshëm me IVI! Lexo të plotë
 10. Ivi Soda dhe Ivi Tonic

  Ivi Soda dhe Ivi Tonic. Dy produkte, mes games së gjerë IVI, që plotësojnë më së miri nevojat tuaja! Lexo të plotë
Glina
Amstel


Shared
Lajmet e fundit
04/11/2019
Shorteu "Fito me Spring"
Nga 20 dhurata çdo javë! Më shumë
Agna Group Channel


Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact