1. Heineken

  Respekt...Kualitet...Kënaqësi E thënë thjesht, këto janë vlerat e Heineken. Heineken N.V, pija më e përhapur në botë, beson fort në këto vlera. Ne besojmë se përmbushja e këtyre vlerave përfshin të qenit një kompani e përgjegjshme. Lexo të plotë
 2. Amstel

  Bjonde Lager. Permban 5% alkool. Ngjyra e saj e verdhe vjen nga kombinimi i ngjyrave te hapura dhe te erreta te maltit. Ka shije te forte, arome hopsi dhe majaje. Lexo të plotë
 3. Duvel

  Birrë e verdhë e hapur. Birrë Belge, me shije pak të ëmbël dhe aromë portokalli. Ajo që e karakterizon është ripërpunimi që pëson ajo në shishe. Majaja që përdoret është prodhuar që prej 1930 dhe për këtë arsye përmbajtja e saj në akool është 8.5 %. Lexo të plotë
 4. Chimay

  Birrë manastiri origjinale Belge, në tre variante: E kuqe, e bardhe, dhe blu me përbërje të alkoolit përkatësisht: 7%, 8% dhe 9%. Prodhohet sipas metodës së Kabanias dhe majaja e saj ruhet që prej vitit 1949. Nuk pasterizohet dhe uji që përdoret për prodhimin e saj është nga burimi i manastirit "Scour Mont", pa ndërhyrje kimike. Në shishen e saj bëhet dhe përzierja. Lexo të plotë
 5. Elbar

  Ka gjithmonë një arsye për të qenë me miqtë: Elbar, një birrë e re Shqiptare prezantohet në treg si zgjedhja më e mirë për miq të vërtetë. Lexo të plotë
Glina
Amstel


Shared
Lajmet e fundit
Agna Group Channel


Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact