1. Verërat Tsantali

  Tsantali, një kantinë verërash dhe distileri pijesh alkoolike, përpunon rrushin në verë, distilon tsipuro dhe uzo që prej vitit 1890. Lexo të plotë
 2. Verërat Tsantali Makedonikos

  Makedonikos e Bardhë - Makedonikos e kuqe - Metoxi Chromitsa e kuqe Lexo të plotë
 3. Verërat LGCF

  Les Grands Chais de France Grupi GCF u krijua në vitin 1979 duke ju përkushtuar prodhimit, maturimit, botilimit dhe tregëtimit të verërave. Lexo të plotë
 4. Verërat Domaine Costa Lazaridi

  Chateau Julia Chardonnay - Chateau Julia Merlot - Amethystos e kuqe - Amethystos e bardhë Lexo të plotë
 5. Verërat Calvet

  Calvet Reserve Bordeaux - Chateauneuf Du Pape - Reserve Des Barons - Bordeaux Supérieur Rouge - Saint Emilion Red - AOC-Médoc Lexo të plotë
 6. Il Castello

  Vera e kuqe dhe e bardhë Il Castello janë të prodhuara nga varieteti i rrushit Vranac dhe Riesling Italia nga vreshtat e Rahovecit. Lexo të plotë
Glina
Amstel


Shared
Lajmet e fundit
Agna Group Channel


Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact