Pepsi Max

 


     U lançua në Shqipëri në vitin 2008. Pepsi Max ofron të njëjtën shije të Pepsit, por pa sheqer, prandaj gjithçka që ju merrni është “Shije Maximale, Zero Sheqer”. Pepsi Max është për ata që kërkojnë eksperienca sfiduese dhe duan të jetojnë në maksimum çdo moment të jetës së tyre! Shijo çdo ditë një Pepsi Max dhe jeto eksperiencën e arritjes së kënaqësive të mëdha në çdo aspekt të jetës tënde.


http://www.pepsi.com


 

Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact