Dritherat Nesquik

    Drithërat Nesquik janë të vetmet  drithëra me shijen e mrekullueshme të çokollatës në çdo kafshatë. Fëmijët e adhurojnë atë. Topat e shijshme të misrit dhe orizit të çokollatuara të  Nesquik bëjnë që fëmijët ta duan mëngjesin. Nesquik është i pasur me tetë minerale kryesore , si dhe përmban hekur dhe kalcium.  
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact