Nescafe Classic

     Nescafe Classic është një zgjedhje klasike. Ajo është një kafe absolute me aromë të mrekullueshme e cila ndan momentet tona të përditshme, duke na mbushur me ngrohtësi dhe kënaqësi. 


Ju mund ta shijoni atë edhe të ftohtë. NESCAFÉ Frappé me shkumën e saj kremoze dhe me shijen e plotë ndryshon gjendjen tuaj dhe ju frymëzon të jetoni momente të kënaqësisë pafund me miqtë tuaj. Gjithmonë e ftohtë dhe e shijshme.


 


Slogani i saj thotë “Në Shoqëri me Shijen”.


Nescafe Classic  mund ta gjeni në paketimet  50g, 100g dhe 200g.
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact