Nescafe Xpress

     Cili është shpirti juaj? Pini një kafe Nescafe Xpress për ta gjetur atë.


Kjo kafe e ftohtë ju shoqëron  në çdo moment, kudo që të shkoni, ju ofron pijen  freskuese që ju duhet. Merrni një gllënjkë kafe dhe përgatituni  për të qënë të lirë. Nescafe Xpress gjendet  në 6  shije të pabesueshme me: Kapuçino, Origjinale, Çokollatë, Moka, Vanilje, Qumësht. Zbuloni se cila ju përshtatet më mirë dhe ... çlironi veten tuaj !
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact