Duel Zbutës

 


     Zbutësat DUEL janë prodhuar sipas standarteve më rigoroze të cilësisë me aroma të vërteta dhe performancë të jashtëzakonshme.


Ata janë të koncentruar, lehtësojnë hekurosjen dhe neutralizojnë elektricitetin statik. Pasurojnë pëlhurat duke i bërë ato të veçanta në sajë të butësisë perfekte.


     Ata janë një nga produktet më të pëlqyer nga konsumatorët. Të gjitha aromat janë elegante, unike, të këndshme dhe që zgjasin si në rroba të lagura dhe në të thata.


Cilësia e lartë tashmë pasohet nga një shishe ergonomike si dhe dizenjo moderne paketimi.


 


     DUEL Heavenly: Aromë freskuese! U jep rrobave tuaja freski të parezistueshme që zgjat.


     Duel Pure Cashmere: Aroma orientale e sofistikuar e lules së kashmirit siguron ndjesinë e butësisë maksimale dhe kujdesit të plotë.


     Duel Baby Care: Teste dermatologjike në kushte laboratorike kanë provuar që Baby Care nuk irriton lëkurën. Freskon rrobat e bebeve dhe i bën ato të buta pa irrituar lëkurën e tyre sensitive. Aroma e ëmbël që zgjat e zbutësit Baby Care është në përputhje të plotë me standartet IFRA, nuk përmban alergjenë të mundshëm, çka siguron dhe konfirmon cilësinë e këtij produkti.


     Duel Summer Dream: Prekja joshëse e Lindjes magjepsëse! I bën rrobat tuaja të rrezatojnë elegancë dhe freski.


     Duel Sky Blue: Aromë e fortë dhe tunduese! Fuqia e kësaj arome siguron një dimension të ri të eksperiencës së aromave në rrobat tuaja.
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact