Agrino oriz

     Nën brandin Agrino, orizi është i paketuar në letër, me një pjesë celofan e cila lejon produktin të duket.


Gama e orizit i cili gatuhet shpejt është i paketuar në kuti kartoni, hapet lehtë  dhe ka tregues gramature.


Përveç orizit të hapur në kuti, ai vjen për ju edhe i paketuar në qese gati për tu gatuar.


 


Orizi Basmati: oriz me aromë, importuar nga India i cili përdoret për gatime orientale.


Oriz Supe: oriz i bardhë, gjysmë i rrumbullakosur për gatime si, supë dhe pudding.


Oriz Fino: oriz i bardhë, me formë të gjatë i cili përdoret për pilaf ose sallata të ndryshme.


Oriz Bella: oriz gjysmë i zjerë për gatime të ndryshme.


Oriz i para-përgatitur i cili zjen për 10min në qesen e tij, përdoret për gatime të ndryshme. 
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact