Tropic Plus

Tropic Plus pija Tajlandeze me përbërje unike me shumë përfitime për shëndetin vjen për herë të parë në Shqipëri me një shumëllojshmëri zgjedhjesh:


-       Pije me fara borziloku në tre shije të ndryshme:


  • frut pasioni
  • shegë
  • boronicë

-       Pije nga arra e kokosit tajlandez në dy forma të ndryshme:


  • 100% ujë kokosi
  • qumësht kokosi
  •  

Tropic Plus është gjithmonë një propozim ekzotik, freskues dhe me vlera të rralla për shëndetin.


Pija me farat e borzilokut ndihmon në:


- Rënien nga pesha


- Detoksifikim


- Balancimin e nivelit të sheqerit


- Reduktimin e nivelit të kolesterolit


 


Uji i kokosit ndihmon në:


- Reduktimin e rrudhave


- Hidratimin e trupit


- Rigjallërimin e funksioneve fiziologjike


(pas konsumimit të alkoolit, pas aktivitetit sportiv)


 


Qumështi i kokosit ndihmon në:


- Rritjen e rezistencës trupore dhe energjisë


- Ndërtimin e muskujve (këshillohet të konsumohet para dhe pas stërvitjes)


- Kundër plakjes


E shëndetshme dhe ekzotike. Shijoje!
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact