Dritherat Nestle FitnessFILLO TANI EDHE VAZHDO PËRPARA ME CEREALET NESTLE FITNESS


 Keni dëgjuar shumë herë që mëngjesi është vakti më i rëndësishëm i ditës dhe që duhet konsumuar çdo ditë. Mëngjesi ju jep energji ushqyese në mënyrë që të përballoni të gjitha aktivitetet e përditshme. Nuk ka asnjë justifikim për të anashkaluar mëngjesin edhe nëse nuk keni kohë!


Në rutinën e mëngjesit duhen përfshirë cerealet Nestle Fitness, shumë thjesht duke shtuar qumësht/kos/qumësht bajamesh mbi cerealet, dhe mëngjesi është gati për më pak se një minutë!


Nëse jeni fans i cerealeve Fitness, do të jeni shumë të lumtur për të rejat e fundit.


Receta e të gjitha cerealeve dhe e Fitness bars është bërë më e mirë, TANI ATO JANË MË TËRSHËRË TË PLOTË!


Nëse ju pëlqejnë copëzat e çokollatës në Nestle Fitness Bars, Përgatituni! Tani ato kanë 25% me shumë cokollatë!


Nëse kaq nuk mjafton! Nestle Fitness me fruta, tani kanë dhe borronicë!


Edhe për të rritur energjinë, Fitness Bars janë zgjedhja më e mirë, me më pak se 90kcal.


 


FITNESS BARS


Gjatë ditës kërkojmë një burim energjie të shijshem por edhe të shëndetshëm.  Fitness Bars na fuqizojnë për të “ecur perpara” me vitaminat e nevojshme per trupin dhe mendjen tonë. Ato mund ti kemi me vete çdo moment të dites tonë.


Bars Fitness ju shoqërojnë ju në çdo moment të ditës tuaj për më shume energji, ato janë zgjedhja më e mirë, për me pak se 90kcal dhe me një game shijesh të ndryshme.


 


SHIJET E FITNESS BARS: Cokollate, Cookies and Cream, Fruta te kuqe (luleshtrydhe & Boronice), Fruta të verdha (Pjeshkë dhe kajsi).


 
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact