Nescafe Azera Espresso

 Nescafe Azera Espresso është zgjedhja perfekte për një Espresso, Freddo Espresso ose Freddo Cappuccino. Shijojeni lehtë dhe shpejt në komoditetin e shtëpisë tuaj dhe "Shpalos Baristin që fshihet brenda teje!”


Nescafe Azera Espresso është një përzierje e guximshme e kafes së castit nga kokrra kafeje 100% Arabica plotë aromë. Kjo përzierje e balancuar sjell shije të plotë dhe krem të butë kafeje.


 


Përgatitja e Nescafe Azera Espresso është e lehtë: 

Pergatitja e Ekspresit:
 
               - 1 lugë kafeje Nescafe Azera Espresso
               - shtoni 50 ml ujë të nxehtë 
 
Përgatitja: te një filxhan ekspresi shto kafen edhe 50ml ujë sipas preferencës shto sheqer dhe perziej me lugë edhe gati.
 
Përgatitja e Freddo Espresso
 
               - 60ml ujë të ngrohtë
               -Akull    
               -2 lugë kafe Nescafe Azera Espresso
 
Përgatitja: te uji shto 2 lugë kafe edhe 2 copa akulli edhe përziej deri sa të bëhet një krem i lehtë. Shtoje te gota me akull dhe është gati.
 
100% Kafe 
Pa gluten

 Nescafe Azera Espresso është zgjedhja ideale për konsum të nxehtë dhe të ftohtë, si një Ekspres, Espresso Freddo ose Freddo Cappuccino, pa përdorimin e një makinerie.


 


"Shpalos Baristin që fshihet brenda teje!”
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact