Ambla

Ambalazhohet nga Tetra Pak, një prej liderëve botëror të ambalazhimit të sigurt në kuti. Tetra Pak garanton, që paketimi në karton mbron qumështin nga drita dhe oksigjeni.


Ky qumësht nuk ka nevojë të zihet, në këtë mënyrë ruhen të gjitha vlerat e tij ushqyese.


Jeton për një kohë më të gjatë jashtë frigoriferit.


Ka  vlera të larta ushqyese.


Gjatë ambalazhimit, i nënshtrohet procesit UHT rigoroz, i cili garanton eleminimin e të gjitha baktereve dhe është një qumësht i sigurt.
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact