Ivi Lemon

 


     IVI ofron freski absolute dhe të nxit të veprosh natyrshëm. Me shijen e freskët ai e mbush çdo gllënjkë me kënaqësi. Shijo çdo moment natyral me shijen e këndshme dhe unike të IVI! IVI përmban 20% lëng portokalli, shije natyrale dhe absolutisht asnjë ngjyrues artificial.


Sillu natyrshëm me IVI!
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact