7 Up

 


Pija freskuese origjinale me limon dhe lime. Përzierja e shijes natyrale limon dhe lime me fluskat e vogla të gazuara në një kanaçe apo shishe 7UP, ju jep gjithmonë freski të mrekullueshme. 7UP nuk përmban asnjë ngjyrues, konservues dhe as kafeinë. 7UP është një alternativë freskuese e gazuar për të gjithë familjen. http://www.7up.co.uk


 
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact