Stevioline

Ëmbëlsia e Stevioline vjen nga ekstrakte të gjetheve Stevia të rritura në Paraguai, duke dhënë të njëjtën kënaqësi në ëmbëlsi dhe shije si sheqeri.


I gjithë procesi, duke filluar nga kultivimi i bimëve, tharja e gjetheve, deri në nxjerrjen e ekstraktit, realizohet pa përdorimin e pesticideve apo trajtimit kimik.


 1 lugë ëmbëlsues Stevioline = me 2 lugë sheqer dhe përmban 50% më pak kalori.


Stevioline është i përshtatshëm për përdorim të përditshëm në shtepi në gatim, pjekje, në ëmbëlsimin e pijeve të nxehta dhe të ftohta etj.


 


Përfitimet nga përdorimi i ëmbëlsuesit Stevioline:


1-      Lufton diabetin dhe presionin e lartë të gjakut


2-      Jo-toksike, e sigurt për diabetikë


3-      Ndihmon në tretjen


4-      Frenon formimin e kaviteteve dhe pllakës në gojë


5-      Nuk ka përberës artificialë


 
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact