Salcat Barilla

     Shija e vërtetë vjen nga perimet e  vërteta!


Çdo salcë Barilla është e prodhuar vetëm nga produkte të cilësisë së lartë si për shembull,  domate biologjike, erëza aromatike dhe vaj ulliri extra të virgjër. Këto përbërës të thjeshtë, natyralë, zjehen së bashku ngadalë për të arritur shijen e pasur dhe trashësinë e duhur për të qënë salca që të gjithë dashurojnë.


     Pa gluten, pa konservantë, me të gjithë përbërësit natyralë…
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact