Mielli Atlas

     Mielli ATLAS 100 dhe OLA vijnë prej fabrikës drejt tek guzhina tuaj. Mielli Atlas ka një cilësi të lartë.


Ai përdoret për gatime nga më të ndryshme si edhe ëmbëlsira.


I përshtatshëm për pizza, torta, krepa, biskota, besamel, salca, kek dhe shumë përdorime të tjera, madje edhe për të skuqur.


     Mielli Natyral është një miell i butë, ideal për gatimin e bukës në shtëpi, por edhe për gatime të tjera ku nevojitet përdorimi i makinerisë përzjerëse (mix).
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact