Lipton Ice Tea


     Lipton Ice Tea të jep freski të mrekullueshme. Shijo Lipton Ice Tea dhe do të ndihesh mirë sot, nesër dhe gjithmonë.


Lipton Ice Tea është i vetmi çaj që bëhet nga gjethe natyrale çaji, nuk ka ngjyrues apo konservues dhe përmban antioksidantë. Falë eksperiencës mbi njëqindvjeçare, Lipton garanton që çdo gllënkë që ju pini të jetë një moment kënaqësie, sepse “të pish produkte të shëndetshme, do të thotë të jetosh mirë dhe shëndetëshëm”.


     Çaji i ftohtë LIPTON ju ofron një sërë zgjedhjesh për të shijuar shije çaji të mrekullueshme: Pjeshkë, Limon, Mango dhe Çaj jeshil me Limon.


 


http://www.lipton.com


 


 


 


 
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact