Maggi Noodles

     Makaronat e orizit Maggi vijnë në  3 shije të ndryshme…


     Pulë - Kërpudhë - Viç


Shumë të shijshme dhe me pak kalori!


Çdo paketim përmban:


   Makaronat e parapërgatitura


   1 qese me erëza mikse


   1 qese me vaj


 
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact