Borseto

     Borseto është një produkt bazuar në brum i përbërë nga mielli i 4 drithrave. Ai vjen në tregun Shqiptar me 4 mbushje të ndryshme:


     Kakao


     Marmeladë molle dhe copëza molle- Kanellë


     Marmeladë me fruta pylli


     Krem karamel i pasur dhe i shijshëm përbërë nga vezë dhe qumësht i freskët.


 


 


 


             


 


                                                        
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact