7DAYS MAX

     Kruasani 7DAYS MAX ju jep të rinjve vlerat e duhura për të patur një ditë sa më energjike.


Kruasani 7DAYS MAX ndodhet në treg me një gamë të gjerë shijesh duke nisur nga mbushjet me krem deri tek mbushjet me reçel për të plotësuar çdo shije dhe nevojë tuajën.


     7DAYS MAX ruan freskinë dhe shijen duke lejuar që ju ta shijoni atë edhe kur jeni duke ecur, kurdo kudo.
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact