7DAYS Swiss Rolls     7DAYS Swiss Roll është një kek i butë, mbushur me krem, reçel ose shije të tjera shumë të shijshme. Ato janë ideale për t’ju ofruar miqve dhe familjes tuaj me çajin apo kafenë e mbasdites.


     7DAYS Swiss Roll janë në paketim familjar dhe vijnë pranë jush me një gamë të gjerë për të plotësuar çdo shije tuajën.
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact