Shkopinj të pjekur, Pardon

     Pardon sjell në treg risinë e shkopinjve të pjekur të kripur dhe atyre të pjekur të mbushur me gjalpë kikiriku.


Me një shije unike, shkopinjtë e hollë krokantë sjellin momente të paharrueshme gëzimi për ju.
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact