7DAYS Sweet Thing

     Një kek shumë i butë i mbushur me kakao dhe qumësht …  Një kombinim fantastik  i ushqyeshëm dhe i shijshëm!  


Ideale për mëngjes, për udhëtime, në kohë të lire, kudo, kurdo gjatë ditës…


Shije unike dhe cilësi e lartë nga 7DAYS…


Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact