Nescafe 3ne1

     Me Nescafe Classic 3 në 1 tani është shumë e lehtë të bësh një kafe perfekte me qumësht dhe pak sheqer.


Çdo bustinë ka sasinë e duhur të kafesë, qumështit dhe sheqerit, kështu, çdo here, ju përfitoni një kafe kremoze dhe të ëmbël.
Gjithashtu, ju mund ta shijoni atë edhe te ftohtë duke e përgatitur me ujë të ftohtë dhe kuba akulli.


Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact