Nescafe Dolce Gusto

    NESCAFE Dolce Gusto sjell kafenenë në shtëpinë tuaj, shumë lehtë dhe shpejt. Dizanj i veçantë, teknologji e sofistikuar & cilësi përtej kompromiseve, për të shijuar të gjitha pijet tuaja të preferuara gjatë gjithë ditës!


    NESCAFE dhe KRUPS kanë bashkuar forcat dhe ju prezantojnë sistemin e parë të pijeve, efiçent dhe lehtësisht të përdorshëm, NESCAFE Dolce Gusto.


Jetoni kënaqësinë e kafenesë suaj të preferuar në rehatinë e divanit të shtëpisë dhe zgjoni baristin që fshihni brenda vetes, duke shijuar një varietet të veçantë të pijeve, të ftohta dhe të ngrohta; Kapuçino i shijshëm me shkumë, Ekspres, NESCAFE Classic, çokollatë të ngrohtë ose të ftohtë, Latte Makiato etc.

Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact