Nescafe Gold Blend

     Një kafe e standarteve të larta!


Me aromën e këndshme dhe shijen delikate që edhe shijuesit më kërkues të kafesë do ta prisnin.  E gjitha është rreth NESCAFÉ Gold Blend,një kafe aq e vlefshme sa çdo moment i jetës tuaj. Eshtë një kënaqësi luksi që ju e meritoni.


Është e disponueshme në pako 50 gr dhe 100 gr.
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact