mini BAKE ROLLS

     7DAYS BAKE ROLLS, lider në kategorinë e bukës së pjekur përsëri sjell risi në treg. Nga format i madh në mini BAKE ROLL


Feta të holla


Super krokante


Plot me shije


Të pjekur nga të dyja anët, JO të skuqur


Shije të ndryshme shumë të dëshiruara


Snack ideal dhe i shpejtë, në çdo orë të ditës


Pa ndërprerje të punëve


  Në 3 shije të shijshme:


    
Agna Group © 2011
| Site Map | Terms & Conditions | Careers | Contact